Spring naar content

Buitenkeuken Green Egg

Wil jij een buitenkeuken met Green Egg? Barts Outdoor Kitchen heeft de ideale oplossing voor aankomende zomer. Onze betonnen buitenkeukens zijn net zo duurzaam als de producten van Big Green Egg. Het laat zich samen prachtig combineren. Wij passen de sparingen in de bladen aan op de maat van jouw Big Green Egg. Laat je inspireren door onze buitenkeukens met Big Green Egg en stel jouw ideale kookdomein samen.

100% maatwerk buitenkeuken met Green Egg

Heb jij bijzondere wensen voor het buiten koken? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, deze zijn eindeloos. Naast de Wallo Serie en de Cabin Serie hebben we ook Specials. Deze buitenkeukens zijn op maat gemaakt zodat elke tuin voorzien kan worden van een unieke buitenkeuken die perfect past. Zo is het mogelijk om een hoekvorm te plaatsen, een extra groot formaat of bijvoorbeeld met extra snijruimte. Jouw buitenkeuken met Big Green Egg zal het gespreksonderwerp zijn van iedere barbecue.

Over Big Green Egg

Big Green Egg is een van de populairste en geliefde BBQ's. Het merk bestaat sinds 1974. De mogelijkheden van de Big Green Egg in combinatie met onze buitenkeukens zijn grenzeloos.

Green Egg in combinatie met buitenkeuken

We hebben al tal van projecten geleverd waarbij de wens altijd centraal staat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om houten deurtjes te plaatsen, een andere kraan, een extra vak voor houtopslag of een inbouwkoelkast. Zelfs een buitenkeuken met pizzaoven behoort tot de mogelijkheden. Geniet de komende zomers van jouw nieuwe exclusieve buitenkeuken.