Spring naar content

je buitenkeuken op maat

Je maatwerk buitenkeuken van beton is een prachtige en blijvende aanwinst voor je tuin. Beton is puur en natuurlijk. Het laat zich prachtig combineren in elke tuin en is bestand tegen weer en wind. Je geniet er makkelijk 15 jaar lang van. En wil je de buitenkeuken verplaatsen of uitbreiden? Dan kan dat eenvoudig.


Kies uit de serie Wallo, Cabin of Specials en stel je ideale buitenkeuken samen.

Hoe kies je jouw buitenkeuken?

In de modellen van Barts Outdoor Kitchen is veel mogelijk. Hoe maak je de juiste keuze voor je ontwerp? Twee belangrijke criteria voor jouw ideale kookparadijs zijn de omgeving en gebruiksvriendelijkheid. Zorg ervoor dat je buitenkeuken qua stijl perfect aansluit op de omgeving van je tuin. Samen zorgen we ervoor dat het ontwerp de contouren van je tuin volgt. En dat de kleur van het beton matcht met je woning en tuin.

Functies en gebruiksvriendelijkheid

Het is natuurlijk van essentieel belang dat je keuken gebruiksvriendelijk is. Dit hangt af van jouw wensen. Welke verschillende functies wil je in de keuken? Een barbecue, wasbak en grillplaat? Heb je in beeld welke accessoires je wil? Dan gaan we samen brainstormen om deze op de juiste plek toe te passen. Zo benutten we de juiste ergonomie in de keuken.

Kies uit onze unieke series

Wil je bijvoorbeeld een buitenkeuken met Big Green Egg of een buitenkeuken op maat? Genoeg werkbladruimte is de basis: dit is onmisbaar in een fijne buitenkeuken. Wij denken heel graag mee in de ontwerpfase voor een passende oplossing op maat voor jouw buitenkeuken. Maak samen met ons een passend buitenkeuken ontwerp. Is jouw unieke outdoor keuken volledig geproduceerd? Dan zorgen wij voor de plaatsing van de buitenkeuken.

Buitenkeuken met eigen karakter

De betonnen buitenkeukens van Barts Outdoor Kitchen hebben een geheel eigen karakter. We stellen elke keuken op de juiste manier samen op basis van jouw wensen. We letten goed op de positie: komt de keuken in de open buitenlucht of komt hij overdekt onder een overkapping? Dat bepaalt mede welke producten en functies we in de keuken kunnen integreren. De Wallo serie straalt rust en eenvoud uit. De Cabin serie heeft een moderne en speelse touch. Door het toepassen van de juiste kleur beton en het variëren met opbergvakken komen we altijd tot een passend ontwerp om voor jou het buiten koken aangenaam en rustgevend te maken.

nieuwsgierig geworden?

Wil je een ontwerp, of heb je vragen?
We helpen je buitengewoon graag.

Neem dan contact op.