je buitenkeuken op maat

Je buitenkeuken op maat van beton is een prachtige en blijvende aanwinst voor je tuin. Beton is puur en natuurlijk. Het laat zich prachtig combineren in elke tuin en is bestand tegen weer en wind. Je geniet er makkelijk 15 jaar lang van. En wil je de buitenkeuken verplaatsen of uitbreiden? Dan kan dat eenvoudig.
Kies uit de serie Wallo, Cabin of Specials en stel je ideale buitenkeuken samen.

Hoe kies je jouw buitenkeuken?

In de modellen van Barts Outdoor Kitchen is veel mogelijk. Hoe maak je de juiste keuze voor je ontwerp? Twee belangrijke criteria voor jouw ideale kookparadijs zijn de omgeving en gebruiksvriendelijkheid.

Zorg ervoor dat je buitenkeuken qua stijl aansluit op de omgeving en de stijl van je tuin. Het ontwerp volgt bijvoorbeeld de contouren van je tuin en de kleur van het beton matcht met je woning en tuin.

Daarnaast is het van belang dat je keuken gebruiksvriendelijk is. Dat hangt af van jouw wensen. Welke verschillende functies wil je in de keuken: een barbecue, wasbak, grillplaat? Heb je in beeld welke accessoires je wil, dan is het zaak om ze op de juiste plek toe te passen om zo de juiste ergonomie in de keuken te benutten. Wilt u bijvoorbeeld een buitenkeuken met Big Green Egg of een buitenkeuken op maat? Genoeg werkbladruimte is de basis; essentieel in een fijne buitenkeuken. Wij denken graag mee in de ontwerpfase voor een passende oplossing op maat. Maak samen met ons een passend buitenkeuken ontwerp. Wij zorgen voor de plaatsing van de buitenkeuken.

De betonnen keukens van Barts Outdoor Kitchen hebben een eigen karakter. We stellen elke keuken op de juiste manier samen op basis van de wensen van onze klanten. Daarbij letten we ook op de positie: komt de keuken in de open buitenlucht, of komt hij overdekt onder een overkapping? Dat bepaalt mede welke producten en functies we in de keuken kunnen integreren. De Wallo serie straalt over het algemeen rust en eenvoud uit, de Cabin serie heeft een moderne, speelse touch. Door het toepassen van de juiste kleur beton en het variëren met opbergvakken komen we altijd tot een passend ontwerp om voor jou het buiten koken aangenaam te maken.

nieuwsgierig geworden?

Wil je een ontwerp, of heb je vragen?
We helpen je buitengewoon graag.

Neem dan contact op.