Spring naar content

Buitenkeuken op maat

Een buitenkeuken op maat laten maken? Barts Outdoor Kitchen creëert alle buitenkeukens van beton volledig naar wens. We leveren exclusieve buitenkeukens op maat met een warme uitstraling waar je nooit genoeg van krijgt.

Eigentijds karakter

De buitenkeukens van Barts Outdoor Kitchen hebben een eigentijds karakter en zijn gemaakt van duurzaam beton. Beton is puur en natuurlijk. Het laat zich prachtig combineren in elke tuin en is bestand tegen weer en wind. Je geniet er eenvoudig 15+ jaar van. Wil je de buitenkeuken verplaatsen of uitbreiden? Dan kan dat ook eenvoudig.

Kies uit de serie Wallo, Cabin of Specials en stel je ideale maatwerk buitenkeuken samen.

 

op maat gemaakte buitenkeuken
buitenkeuken op maat laten maken
buitenkeuken op maat

Buitenkeuken laten maken

Wil je een buitenkeuken laten maken? Dat kan! We horen graag je wensen en creëren vervolgens samen de perfecte buitenkeuken. We stellen elke buitenkeuken op de juiste manier samen op basis van de wensen van onze klanten. Zo komt het voor dat sommige van onze klanten de keuken graag in de hoek van de tuin willen. Of wellicht een extra lange variant met houten deuren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die Barts Outdoor Kitchen te bieden heeft. In onze eigen studio kunnen we jouw unieke buitenkeuken ontwerpen. Een die helemaal is afgestemd op jouw wensen en nergens anders is terug te vinden.

Oog voor detail en de beste materialen

We hebben oog voor detail. De afmetingen van jouw tuin worden nauwkeurig opgenomen in het ontwerp. Daarbij letten we ook op de positie: komt de keuken in de open buitenlucht, of komt hij overdekt onder een overkapping? Dat bepaalt mede welke producten en functies we in de keuken kunnen integreren. Voor iedere buitenkeuken wordt er aan alle details gedacht. Zo kun jij straks met veel liefde en plezier de keuken gebruiken.

Kies je voor Barts Outdoor Kitchen, dan kies je voor de perfecte combinatie tussen kwaliteit en design. We maken onze betonnen buitenkeukens helemaal zelf. Met de hand. Zo kunnen we je garanderen dat jouw keuken bestaat uit de beste materialen.

Moderne buitenkeuken met accessoires

Wil je een moderne buitenkeuken laten maken? De Wallo serie straalt rust en eenvoud uit. De Cabin serie heeft een moderne, speelse touch. Door het toepassen van de juiste kleur beton en het variëren met opbergvakken komen we altijd tot een passend ontwerp om het buiten koken voor jou aangenaam te maken.

Barbecue of oven

Een op maat gemaakte buitenkeuken is pas compleet als jouw favoriete accessoires en apparaten erin verwerkt zitten. Zo maken we voor de barbecue liefhebbers een ware tuinkeuken met green egg barbecue of gasbarbecue. Vind je het juist gezellig om pizza’s te maken in je eigen buitenkeuken? Dan is onze buitenkeuken met pizzaoven iets voor jou. Ook een gewoon fornuis behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Koelkast of spoelbak

Naast deze kookapparatuur wil je je buitenkeuken misschien wel aanvullen met andere onderdelen. Je kunt het zo compleet maken als je zelf wilt. Integreer bijvoorbeeld een koelkast of een spoelbak met mengkraan. Zo heb je alles voor jouw etentje in de tuin bij de hand. Bekijk al onze buitenkeuken accessoires om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Ontwerp op maat

Heb je al een goed beeld gekregen van de mogelijkheden? Dan is onze missie al – deels – geslaagd. De volgende stap naar jouw luxe buitenkeuken is het doorgeven van jouw wensen. Wij gaan vervolgens aan de slag met een ontwerp en offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Wil je meer inspiratie of heb je nog vragen? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar! Zo hebben we een uitgebreide brochure waarin je alles over onze buitenkeukens rustig terug kunt lezen. Van de mogelijkheden tot reeds geplaatste keukens. Stuur een mailtje naar info@bartsoutdoorkitchen.com of bel ons op 076 – 3333 222. We helpen je graag verder.