Buitenkeuken op maat

Wil je een buitenkeuken op maat laten maken? Dan bent u bij Barts Outdoor Kitchen aan het juiste adres. We leveren exclusieve buitenkeukens uit voorraad in diverse modellen.

De betonnen keukens van Barts Outdoor Kitchen hebben een eigen karakter en zijn gemaakt van duurzaam beton. Beton is puur en natuurlijk. Het laat zich prachtig combineren in elke tuin en is bestand tegen weer en wind. Je geniet er makkelijk 15 jaar lang van. En wil je de buitenkeuken verplaatsen of uitbreiden? Dan kan dat eenvoudig.
Kies uit de serie Wallo, Cabin of Specials en stel je ideale buitenkeuken samen

 

DSC_4929s
DSC_562522
DSC_56212s

Buitenkeuken laten maken

Wilt u een buitenkeuken laten maken? Dat kan! We horen graag de wensen van de klant en houden daar rekening mee. We stellen elke keuken op de juiste manier samen op basis van de wensen van onze klanten. Zo komt het voor dat onze klanten bijv. een hoek hebben waar de keuken geplaatst gaat worden. Of wellicht een extra lange variant met houten deuren of een pizzaoven. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die Barts Food factory u te bieden heeft.

Daarbij letten we ook op de positie: komt de keuken in de open buitenlucht, of komt hij overdekt onder een overkapping? Dat bepaalt mede welke producten en functies we in de keuken kunnen integreren.

De Wallo serie straalt over het algemeen rust en eenvoud uit, de Cabin serie heeft een moderne, speelse touch. Door het toepassen van de juiste kleur beton en het variëren met opbergvakken komen we altijd tot een passend ontwerp om voor jou het buiten koken aangenaam te maken.