Spring naar content

Luxe buitenkeukens met karakter

Je tuin verrijken met een luxe buitenkeuken? Bij Barts Outdoor Kitchen maken wij betonnen buitenkeukens in verschillende kleuren. Jouw exclusieve buitenkeuken wordt opgebouwd uit betonnen elementen en is te completeren met de apparatuur die jij wilt gebruiken. Denk aan een Big Green Egg barbecue of een luxe pizzaoven. Niets is te gek! Geniet van het heerlijke zomerse buitenleven in je eigen tuin.

Jouw exclusieve buitenkeuken op maat

Het liefst wil je dat jouw exclusieve buitenkeuken een echte eyecatcher is. Met karakter en een elegante finish. Een buitengewone buitenkeuken noemen wij dat. Daarom stemmen we ons ontwerp af op jouw tuin. Wij hebben het volledige proces in eigen beheer. Van het storten van het beton tot het opnemen van aanvullende apparatuur en accessoires. Hierdoor kunnen we jouw exclusieve buitenkeuken finetunen tot in de kleinste details.

Ga je voor grijs of antraciet? Een recht ontwerp of een hoekopstelling? Om het samenstellen van jouw droomkeuken nét wat makkelijker te maken, heb je de keuze uit verschillende series met ieder hun eigen kenmerken.

Wallo serie

De Wallo serie blinkt uit in eenvoud en rust: compact en toch compleet. De ideale buitenkeuken voor de wat kleinere tuin. Naar wens in te richten met bijvoorbeeld verschillende hoogtes en werkbladen waar jij dat wilt. Je kunt kiezen uit breedtes van 150 cm, 300 cm en 450 cm. Ook heb je de mogelijkheid om deze serie in een hoekopstelling te plaatsen.

Cabin serie

De Cabin serie is voor de liefhebber van creativiteit en design. Deze serie wordt gekenmerkt door de speelse opbergvakken. De ‘cabins’ worden gemaakt uit bewerkt staal en zijn vrij op te nemen in ieder ontwerp. Handig om je hout of flessen wijn in op te bergen. De standaard afmetingen zijn 200 cm en 350 cm. De Cabin serie is te plaatsen zoals jij dat wilt.

Specials serie

Met de Specials serie gaan we buiten de gebaande paden. We ontwerpen een op-en-top luxe buitenkeuken uitgerust met de beste apparatuur en accessoires. Hierbij ontstaan nieuwe elementen en nieuwe stijlen. Het resultaat? Een uniek ontwerp wat nergens anders eerder is geplaatst. Dat is pas echt wat je noemt een exclusieve buitenkeuken.

Voordelen van een buitenkeuken

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je buiten in de zon kunt koken. En zeg nou eerlijk... wie wil dat nou niet? In de zomer in een veel te warme keuken terwijl iedereen buiten het leven viert... dat is verleden tijd. Meng je buiten tussen je gasten en laat zien hoe je kookt. De gezelligheid van een buitenkeuken is onbetaalbaar. Een buitenkeuken is hét centrale punt van je tuin waar iedereen zich thuis voelt. Bereid de heerlijkste gerechten in de pizza oven of luxe barbecue.

Accessoires voor jouw luxe buitenkeuken

Met de juiste apparatuur wordt jouw keuken een walhalla voor culinaire uitblinkers. Buiten koken was nog nooit zo stijlvol! Wat dacht je van een luxe buitenkeuken met barbecue (Green Egg of gas), traditionele pizzaoven of een kookplaat. Daarnaast kun je het geheel verder aankleden met een koelkast, spoelbak, opbergrekken en deurtjes. Het wordt een ontwerp wat geheel aansluit op jouw wensen. Je kiest zelf waar jij gebruik van wilt maken.

Samen naar jouw ontwerp kijken?

Neem gerust de tijd om alle series en accessoires op onze website te bekijken. Zo krijg je al een goed beeld van hoe jouw luxe buitenkeuken eruit kan komen te zien. Wil je een ontwerp ontvangen op basis van jouw wensen? Wij helpen je buitengewoon graag. Stuur ons een bericht via de contactpagina of naar info@bartsoutdoorkitchen.com. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 076 3333 222.