Spring naar content

Buitenkeuken met pizzaoven

Heerlijk eten in je eigen tuin op een warme zomerse dag. In mediterrane landen is dit dagelijkse kost! Gelukkig kun je met een buitenkeuken met pizzaoven een stukje Italiaanse cultuur naar je eigen tuin halen. Onze handgemaakte betonnen buitenkeukens zijn sowieso al een aanwinst voor je tuin. In combinatie met een schitterende pizzaoven van Alfa Forni tover jij in een handomdraai de lekkerste pizza’s op tafel. Nooit meer de deur uit voor die heerlijke pizza met een perfecte bodem.

Genieten van de zomeravond in je eigen tuin

In warme landen is buiten tafelen onderdeel van de cultuur. Het is dé manier om gezellig bij te kletsen met familie en vrienden onder het genot van een heerlijke maaltijd. Deze cultuur komt meer en meer naar Nederland overwaaien. We zien niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een buitengewone buitenkeuken in hun eigen tuin. Het is een luxe verlengstuk van je woning en zorgt ervoor dat jij heerlijke kunt genieten van de zwoele zomeravonden met een hapje en een drankje.

buitenkeuken met pizzaoven
alfa forni pizza oven
buitenkeuken met pizzaoven en green egg

Buitenkeuken met pizzaoven van Alfa Forni

Onze buitenkeukens met pizzaoven plaatsen wij met traditionele steenovens van Alfa Forni. Dit Italiaanse merk heeft meerdere ovens in het assortiment, zodat je niet gebonden bent aan één ontwerp. Een pizzaoven biedt twee grote voordelen: je kunt er natuurlijk de heerlijkste pizza’s en andere gerechten mee bereiden, maar het brengt ook nog veel sfeer met zich mee. Het vuur van deze houtgestookte pizzaovens zorgt voor een unieke ervaring en veel gezelligheid.

Hoe wordt de buitenkeuken ingericht?

Een buitenkeuken met pizzaoven kun je op veel verschillende manieren inrichten. De basis is onze betonnen buitenkeuken. Deze modulaire buitenkeuken bouwen we geheel op naar jouw wens. We kijken naar de ruimte die beschikbaar is in je tuin en, niet onbelangrijk, wat jouw smaak is. Ook kijken we naar welke accessoires je in je buitenkeuken wilt verwerken. Het ontwerp- en productieproces hebben wij volledig in eigen beheer, waardoor we al jouw wensen voor de perfecte buitenkeuken naadloos in het ontwerp kunnen verwerken en kunnen produceren.

Maak het compleet met onze accessoires

Wil je naast de pizzaoven nog meer apparatuur of accessoires in je buitenkeuken verwerken? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Zo kun je je outdoor kitchen uitbreiden met een koelkast en spoelbak of zelfs een big green egg. Bekijk al onze buitenkeuken accessoires.

Wij maken vrijblijvend een ontwerp

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een buitenkeuken met pizzaoven in je eigen tuin? Laat het ons dan gerust weten, we helpen je namelijk buitengewoon graag. Aan de hand van jouw wensen en de beschikbare ruimte in je tuin maken we een ontwerp voor jouw buitenkeuken. Stuur een mailtje naar info@bartsoutdoorkitchen.com of bel ons op 076 3333 222.