Spring naar content

Buitenkeuken ontwerp

Wij helpen u graag met een persoonlijk ontwerp

Barts Outdoor Kitchen is een buitenkeuken van beton dat op verschillende manieren samengesteld kan worden en zo een keukenblok vormt van verschillende lengtes en hoogtes. Naast het moduleren van de betonelementen van de buitenkeuken is er de mogelijkheid om opbergkasten en accessoires toe te voegen voor een extra persoonlijke kookervaring.

IMG_6568
DSC_1936
DSC_1892

Voor wat betreft de buitenkeuken werken wij met standaard modellen. Vanuit deze modellen kunt u het ontwerp personaliseren door modules en producten toe te voegen of juist weg te laten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van werkbladen boven in de buitenkeuken voor extra opbergruimten een keramiek barbecue of wellicht een van de prachtige Big Green Egg barbecues.rig geworden van de producten van Barts Outdoor Kitchen? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Wij begrijpen dat u hierbij een persoonlijk advies kunt gebruiken. Daarom bieden wij aan om een persoonlijk ontwerp te maken. Om technische en praktische is dit dan ook aan te raden. Zo krijgt u een persoonlijke buitenkeuken in de juiste stijl en op maat.