Spring naar content

Buitenkeuken plaatsing

Gemakkelijk zelf te plaatsen of door ons laten doen.

Het ‘Barts Outdoor Kitchen’ concept is zo ontwikkeld dat de buitenkeuken zeer eenvoudig te plaatsen en herplaatsen is. Hierbij wordt normaal gesproken geen lijm en verbinding gebruikt. Toch heeft plaatsing van een buitenkeuken wel wat extra aandacht nodig, zo heeft beton de eigenschap zwaar te zijn. Ook zal het gemakkelijk beschadigen wanneer het niet goed getransporteerd wordt of het tegen een ander stuk beton aanstoot. Voorafgaand aan een plaatsing van de buitenkeuken zullen de losse modules ingepakt op een pallet aangeleverd worden. Dit kunnen wij volledig voor u verzorgen.

 

DSC_5671SKY
DSC_1722
DSC_4927

ZELF PLAATSEN VAN DE BUITENKEUKEN

  1. Zorg dat u met twee personen bent.
  2. Wanneer u de elementen van de buitenkeuken verplaatst of neerlegt, zorg er dan voor dat er karton onder gelegd wordt.
  3. De elementen kunnen eenvoudig opgetild worden als u de elementen eerst 45 graden kiept.
  4. Als de locatie ver weg is, kunt u een steekwagen gebruiken om het element rechtop te verrijden.
  5. Wanneer er een spoelbak in de buitenkeuken verwerkt zit, let dan op de locatie van water toe- en afvoer. Maak van tevoren een plan hoe u het aansluit. Gebruik hiervoor de flexibele toevoer van de kraan.
  6. Zorg dat de ondergrond stabiel is, en vul deze waar nodig uit (kunststof vulblokjes), zodat uw eerste element netjes waterpas staat.
  7. Gebruik tussen de elementen en de stalen frames minimaal een 1 mm vulblokje (!).
  8. Bij het inschuiven van de werkbladen, is het gemakkelijk om het blad aan lange zijdes vast te pakken, en aan de korte zijde zelf te gaan staan. Zo kunt u het blad gemakkelijk direct over de eerste twee rvs deuvels plaatsen die verwerkt zitten in de betonnen U elementen, zo ligt het blad stabiel.
  9. Probeer niet te wringen tussen de betonnen delen. Plaats er anders karton tussen.
  10. Bij de ‘Cabin serie’ is het gemakkelijker als u eerst het 200 cm element plaatst en later pas het bovenste werkblad. Dit element is relatief zwaar, dus gebruik er karton onder om de kasten en het beton niet te beschadigen tijdens het schuiven en neerzetten. Verwijder het karton achteraf.