Spring naar content

Geschikte buitenkeuken voor je tuin

Bekijk hier de verschillende soorten buitenkeukens.

Er zijn tal van verschillende soorten tuinen die elk weer eigen uiterlijk heeft. Bij Barts Food factory weten we als geen ander dat het aanzicht van je tuin door een buitenkeuken aanzienlijk kan worden verbeterd. Daarom is er nagedacht over verschillende type buitenkeukens met verschillende maten.

Buitenkeuken voor een kleine tuin

Wanneer je een kleine tuin hebt en een buitenkeuken wilt hebben die niet te groot is, hebben we de Wallo en de Cabin serie. Dit zijn redelijk compacte keukens met een ruim werkblad en RVS wasbak die zeer gemakkelijk is in de onderhoud. Hij kan op verschillende posities in de tuin worden geplaatst en is niet vatbaar voor verkleuring wanneer deze lang in de zon staat.

Buitenkeuken voor een grote tuin

Met genoeg ruimte is een Cabin 350a of de Wallo 450 een topper. Deze hebben genoeg ruimte voor een werkblad, RVS wasbak, opbergruimte,een kookgedeelte voor o.a. een Green egg, de Kamado of de Napoleon gasgrill. We hebben de ideale keuken voor elke tuin. Indien je een buitenkeuken wilt hebben die speciaal op maat gemaakt moet worden, dan is dit ook zeker mogelijkheid. Zo hebben we hoekelementen die de ruimte van de tuin optimaal benutten.